Så let kan du skubbe betalingen af dine online køb

Hvis du elsker at shoppe men tit bliver bremset af en måned masser udgifter, så er det her noget for dig.

Elsker du at shoppe ? Bliver du tit holdt lidt tilbage af dyre udgifter i den pågældende måned ? Så kan den her smarte nye konto være noget for dig. En konto hvor du kan handler online i stort set alle online shops i Danmark. En konto der fungerer som en kasse kredit og giver dig noget mere pusterum.

Du kan med denne smarte konto, som f.eks. kunne være Viabill, købe alt mellem himmel og jord på afbetaling. Det har aldrig være nemmere. Det uanset om det er tøj, sko, frækt lingeri, legetøj, elektronik, dæk til bilen, værktøj, møbler ja endda sexlegetøj du skal købe. 

Det er utrolig nemt at komme igang. Du skal blot tilmelde dig med nemid og kredit kort. Så bliver du stort set godkendt omgående. Når den er oprettet kan du gå i gang med at bruge den. 

Hvordan virker det når jeg skal handle i de butikker jeg kender?

Da stort set alle butikker på nettet i Danmark tager den smarte betalingsmetode, kan du handle hvor du plejer. Det er nemt at bruge og virker næsten som betaling med kort eller mobilepay. Når du køber i den onlineshop du plejer at handle i, vælge du ved kassen blot den nye betalingsmetode. Nu trækkes beløbet så ikke længere på din bank konto, det trækkes på den nye afbetalingskonto. Når du så har foretaget alle din køb, vil der stå et samlet beløb på denne. Dette beløb kan du nu afgøre hvornår og hvor hurtigt det skal betales. Du kan f.eks. angive at du vil betale det hele over 10 måneder. Så deles beløbet op i 10 små bidder der så trækkes hver måned på din konto. Det har aldrig været nemmere at få mere luft i økonomien.