Overdådige paraplyer i alverdens farver og størrelser finder du her

Min nye butik viderefører vore fornemme traditioner mht. at markedsføre et bredt udvalg af paraplyer. Vi lægger vægt på det brede sortiment, hvor der fokuseres på kvalitet, fremfor alt det billige bras, man ofte går rundt med. Reklameparaplyer, gratis paraplyer – hvad er det alt sammen værd, hvis den første efterårsstorm sender samtlige stivere op i en lodret position. Det er ikke lige det, man har brug for, når man skal ud i rusk og regn! Derfor skal en paraply være solid, uden at den mister sin elegance. Vi fører paraplyer i alle farver og former, vi har både til kvinder og mænd – ja der er selv en paraply til de unisexede. Der er taskeparaplyer, kæmpeparaplyer, golfparaplyer, paraplyer til den distingverede gentleman, paraplyer i alle regnbuens farver ja også til de feminine med flæser og perlemorsmønstre. Tag et kig på vort sortiment inden du beslutter dig. Den teleskopiske foldeparaply er kommet for at blive, men den kan stadig antage nye og dristige aerodynamiske former.    

 Krydderurter

At anvende de rette krydderurter til de rigtige råvarer, er en del af den gastronomiske kunst. Sortimentet af smukke ofte blomstrende krydderurter, som du selv kan dyrke i specielle dele af haven som en lille krydderhave spreder skønne dufte, ligesom de får din mad til at smage. Krydderurter kan udover at gro i haven også finde en plads i altankassen eller i krukker og potter på en terrasse, ja selv i din vindueskarm. Har du ikke mulighed for dette, kan du købe rigtigt mange i gartnerier eller grøntsags-afdelinger. Smag og behag er selvfølgelig forskellige, men denne tabel giver dig dog alligevel lidt inspiration til, hvordan du kan bruge dine krydderurter. Vi kan ikke komme hele raden rundt, når det handler om at blive glad i sin mave eller nyde godt af urternes helbredende virkning. Tænk på, hvordan de giver smag til sådant et fad frikadeller, når der i sommerens anledning bliver prydet med timianblomster. Og hvad med kartoffelmadderne, der overdrysses med et jordskred af purløg. Ikke at forglemme den gode danske persillesauce til stegt flæsk eller rødspætter a la Skagen. Persillen er tyk og duftende grøn, inden den bliver til finthakket persille, der giver sovsen den rette smag. Ny-opgravede kartofler fortjener flere håndfulde af løvstikke, kørvel, mynte og dild.

Mellemmåltider er sundt og godt.

Det gælder både for diabetikere, som det gælder for raske mennesker uden sukkersyge. Vor tids store dræber er sukkerfælden. Derfor kan der ikke herske tvivl om, at det gælder det om at holde sit blodsukker nede på et stabilt niveau. Sagt på almindeligt dansk efterfulgt af det obligate ”kan du så lære det”, handler det om mellemmåltider, mellemmåltider og atter mellemmåltider”. Tomme kalorier sænker blodsukkeret alt for hurtigt pga., at der produceres mere insulin. Insulinen sørger for, at sukkeret bevæger sig fra blodet og ind cellerne. Dette udløser en jo jo-effekt med det resultat, at både blodsukkeret og humøret svinger. Fruktose i almindelig sukker er den rene gift, fordi det kan føre til et for højt blodtryk, til høje niveauer af fedt i blodet, insulinresistens, diabetes og til syvende og sidst fedme.