Giv børnebørnene en træhytte

Som bedsteforælder kan det være svært nogle gange at give den gave, der giver bedst mening, og som hjælper børnebørnene med at leve deres bedste børneliv. Man bliver tit stillet over for ønskelister fyldt med legetøj eller elektroniske dimser, man på ingen måde har lyst til at forære dem. Det børneliv man som bedsteforælder havde var udenfor, i pagt med naturen på en anden måde, end det liv foran skærmen, der er så almindeligt nu til dags. Se mere her!

Ud i haven

Som barn i vores tid er opmærksomheden altid rettet mod skærmen, og det kræver en aktiv handling at komme op med noget, der er mere underholdende end det. Det kan være en hund, der skal gås tur med, det kan være noget sport der tiltaler, eller måske musik. Men det kan også være en træhytte i haven. En træhytte rimer på undersøgelser og eventyr, på hemmelige samtaler med sin bedste ven og på en vækkelse af sanserne. Sanser der dufter, lytter og føler. Sanser der ellers er delvist blokerede foran skærmen.

En færdigbygget træhytte

Man kan købe en færdigbygget træhytte i forskellige størrelser på internettet, og så bliver den leveret til døren. Det er på sider som traehytter24.dk, at man finder disse serieproducerede hytter i høj kvalitet. Priserne er overraskende lave, men det skyldes nok, at de netop er lavet efter samme model, og fordi der ikke er udgifter til en butik og personale i denne.

Lad børnebørnene få de muligheder som du havde, for at sanse og mærke, lege i naturen og få jordforbindelse. Det lærer man ikke på sofaen foran en iPod, det skal man udenfor for at lære. Med vind i håret, og fuglefløjt i ørerne. En færdigbygget træhytte kan være lige det, der gør haven til det mest dejlige sted at være.