Er du træt af din langsomme internetforbindelse? 

Er du træt af din langsomme internetforbindelse? 

Hvis du er træt af din langsomme internetforbindelse, kan det være det er ved at være tid til at finde en anden løsning. Der er flere forskellige muligheder du kan vælge imellem hvis du gerne vil have en ny løsning. Hvis du overvejer fiberbredbånd så læs med her.  

Med fiberbredbånd vil du både kunne opnå en hurtig forbindelse og en sikker stabil forbindelse. Noget helt specielt ved fiberbredbånd er at du kan få en høj upload hastighed, faktisk så høj en hastighed at den matcher download hastigheden. Faktisk er fiberbredbånd en forholdsvis ny teknologi, som meget hurtigt er blevet voldsomt populært.  

Hvad er det så lige der gør fiberbredbånd så populært og specielt, jo det er helt klart den høje hastighed og det at det er en stabil forbindelse. Fiberbredbånd er en nyere teknologi, det er lysleder kabler der transporterer internetsignalet med lysets hast. Det er netop denne teknologi der gør fiberbredbånd speciel, men også gør det muligt at modtage de store hastigheder. Fiberbredbånd kaldes også fibernet. Internetsignalet transporteres igennem lyslederkablet, med lysets hastighed. Derved opnår man meget hurtige hastigheder, du kan faktisk få hastigheder optil 1000/1000 mb. Her er det vigtigt at bide mærke i den høje upload hastighed, som aldrig før har været en mulighed. Den høje upload hastighed giver dig en del fordele som forbruger, f.eks. giver det rigtig god mening for dig hvis du holder online møder. Her vil du med en god upload, gå ordentligt igennem til de andre. Desuden vil du spare tid, når du f.eks. uploader billeder og videoer til nettet. Det kunne være når du uploader billeder til en netværksharddisk eller en form for sky. Samtidig får du med fibernet en meget stabil forbindelse. 

Lyder det for noget som dig? Så kan du tjekke om det er muligt for dig at få, på den adresse du bor på. Det gør du ved at taste din adresse ind på udbydernes sider, her finder du hurtigt og nemt ud af hvad de kan tilbyde dig. Vær dog opmærksom på at der i nogle områder er en bestemt udbyder der har ført det derud og dermed kun er dem der kan tilbyde fibernet.