Det rette tid at tabe sig på

Kom fri fra din overvægt

Alle ved, at hvorvægt er en stor belastning for hele en helbred, der er derfor hjælpe at hente. Flere og flere bliver overvægtige og over 50 % af befolkning én er nu enten overvægtige eller svær overvægtige. Det er der noget at gøre ved. Hypnose Vejle har gennem over 10 år behandlet vor vægtproblemer, og dette med særdeles gode resultater. 

 

Overvægt kan have fatale udfordringer for ens helgred, så det er virrigt at tage det alvorligt.

 

Fedme er tilstanden af ​​at have for meget fedt i kroppen, hvilket kan føre til dårligt helbred, sygdom og for tidlig død.

 Body Mass Index (BMI) bruges til at afgøre, om du er overvægtig. BMI er baseret på forholdet mellem højde og vægt. 

 BMI er den bedste måde at vurdere fedme i en befolkning på, men ikke nødvendigvis det bedste mål for individer. BMI tager ikke højde for muskel- og fedtfordeling. 

 Meget korte eller meget muskuløse individer kan fejlklassificeres som overvægtige baseret på BMI, selvom deres kropsfedtmasse er normal. Derfor anvendes også andre metoder til vurdering af kropsfedtprocent, såsom talje-hoftemål og badevægte med kropsanalyse.

 Taljeomkreds og talje-hofteomkreds måler fedt omkring maven (mavefedt) Du kan vide mængden, og kropssammensætningsskalaen kan estimere fedtmasse og fedtprocent.

 

Men ikke derfor skal man tage det useriøst

 

J-hypnose har tilrettelagt faste programmer fra “gastric-´band til forløb, hvor man ikke ønsker det store vægttab. Gastirc- gand er et program for svær overvægtige og er en hypnose terapi der er intensiv, hvor man får en massiv behandling over ca. 5 intensive behandlinger, det sætter en appetit væsentlig ned, go man får det disideret dårligt ved for stor indtagelse af mad. Den anden for for hypnose behandling er el lang mildere for mor behandling, hvor der fokuseres på dårlige vaner. Hvor man hypnosebehandler efter de behov der er, og det kan være været at sætte opr på hvor mange behandlinger der skal til. hold dig ikke til bage, hvis vægten bliver et problem hypnose Vejle ved Jacob står og kjælper.

 

Hypnoseterapi Vejle er effektiv, og skulle der være spørgsmål til dette, kan man altid skrive på jacob@j-hypnose eller ringe 30502053, så kan jeg forklare i dybden